bekijk hier ons werk

Huisstijl laten maken


Is jouw huidige bedrijf toe aan een nieuwe look? Of ben je opzoek naar een manier om jouw nieuwe bedrijf sterk in de markt te zetten?

Wat jouw bedrijf uitstraalt is van groot belang voor het succes van jouw werklust. Daarbij geeft het je ook de mogelijkheid je te onderscheiden van de concurrentie. Maar hoe zorg je nu dat je de beoogde boodschap op potentiële klanten overbrengt?

Hier kunnen wij helpen! Waar jij je bezighoudt met de core business, zorgen wij voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om een volledig nieuwe huisstijl, een enkel logo, kleur of typografie, wij werken vanuit ons motto ‘less is more’ richting een perfecte afspiegeling van jouw identiteit.

Hierbij zijn jouw missie, visie en kernwaarden uiteraard het begintpunt, maar brengen vooral persoonlijk contact en jouw verhaal net dat beetje extra. Het zijn namelijk de kleine details die een wereld van verschil maken voor een huisstijl.

Om een unieke huisstijl te realiseren, hanteren wij altijd 4 stappen.
1. Research
Een succesvolle samenwerking begint uiteraard met een goed gesprek. Zo komen wij er ook gelijk achter wie je bent, wat jouw verhaal is, en wat je wilt bereiken.

2. Concept
Conform de input en wensen die uit het gesprek volgen, zullen wij eerst een concept/sketch maken.

3. Design
Aan de hand van de feedback op het concept zal worden gewerkt naar een definitief design.

4. Development
Vervolgens zal het definitieve design uitmonden in het eindresultaat: een huisstijl als perfecte afspiegeling van jouw identiteit.

Ook interesse in een
huisstijl?

Benieuwd naar onze manier van werken of eerder gerealiseerde projecten? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio en bekijk onze volledige werkwijze.

Of nog beter, neem contact met ons op voor een afspraak en een kop koffie.