bekijk hier ons werk

Mobiele website laten maken


Het aantal mobiele weergaven van websites streeft het aantal desktop weergaven steeds verder voorbij.

Hierdoor is het van belang de focus niet langer alleen op de desktop weergave van jouw website te leggen. Echter komt het nog veel te vaak voor dat websites niet geschikt zijn voor mobiele weergave.

Hier kunnen wij jou helpen! Door het toepassen van strakke ontwerpen en optimalisatie voor mobiele weergave, maken wij jouw mobiele website overzichtelijk en duidelijk in zijn doel. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw boodschap altijd naar voren komt.

Of het nu gaat om een volledig nieuwe website of een mobiele variant van een bestaande site, wij werken vanuit de basis richting het verwezenlijken van ultiem gebruiksgemak. Zo proberen wij jouw site dus niet in een kleiner scherm te passen, maar ontwikkelen wij jouw website specifiek voor de weergave op een smartphone.

Met het oog op het gebruiksgemak staat de bezoeker dan ook centraal. Wij zorgen ervoor dat deze eenvoudig door de website navigeert en zich welkom voelt. Voor ons is het project geslaagd, wanneer de bezoeker jouw site echt ervaart.

Een website op maat, dat is een zekerheid die wij bieden. Op die manier ben je in ieder opzicht snel en goed bereikbaar voor jouw klanten.

Ook interesse in een
mobiele website?

Benieuwd naar onze manier van werken of eerder gerealiseerde projecten? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio en bekijk onze volledige werkwijze.

Of nog beter, neem contact met ons op voor een afspraak en een kop koffie.