bekijk hier ons werk

Web app laten maken


Je hebt een idee voor een web app of je wil jouw webdienst uitbreiden met een web app, maar hebt geen idee hoe je dit op de beste manier kan realiseren?

Hier kunnen wij jou bij helpen! Een web app dient overzichtelijk en makkelijk in het gebruik te zijn, waarbij de vormgeving een grote rol speelt bij de ervaring van de gebruiker.

Met ons motto ‘less is more’ maken wij jouw web app zo, dat deze volledig op jouw visie aansluit en op hetzelfde moment de gebruiker weet te boeien. De optimale realisatie van jouw ideeën is hierbij onze drijfveer.

Web app vs. Native app
Bij de keuze voor een web app is het van belang dat er een bewuste afweging wordt gemaakt tussen de voordelen van zowel een native app en een web app. Hierbij onderscheidt de web app zich voornamelijk door het gemak en de kosten.

Waar een native app namelijk afhankelijk is van goedkeuring voor plaatsing in een store, geldt bij de web app dat live ook echt live is. Zo heb je geen last van wachttijden en kunnen gebruikers direct aan de slag met jouw applicatie.

Daarbij zijn de kosten voornamelijk lager vanwege de werking op verschillende platformen, waar een native app specifiek per platform (Android, Apple iOS, Windows mobile) ontwikkeld moet worden.

Web app vs. Mobiele website
Het grote verschil tussen een web app en een mobiele website schuilt voornamelijk in de mogelijkheid om gebruik te maken van beschikbare techniek op het apparaat, zoals de GPS locatie, meldingen, de camera, enzovoort. Een mobiele website is namelijk enkel afhankelijk van de techniek van het web.

Daarbij wordt de web app ook niet geopend via de browser, maar wordt deze gedownload en geïnstalleerd op het apparaat.

Ook interesse in een
web app?

Benieuwd naar onze manier van werken of eerder gerealiseerde projecten? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio en bekijk onze volledige werkwijze.

Of nog beter, neem contact met ons op voor een afspraak en een kop koffie.