Branding & Merkbeleving

Hoe klanten jouw merk of organisatie zien, wordt niet alleen bepaald door een logo, product of dienst. Wil je online écht succesvol zijn? Dan zul je vanuit een krachtige positionering moeten inspelen op de behoeften van jouw klanten. Elke vorm van interactie met het grote publiek bepaalt namelijk de perceptie van jouw organisatie.

Van positionering naar ervaringen

De ervaringen van klanten zelf en de mening van een ander dragen bij aan hoe klanten jouw bedrijf zien. Binnen enkele seconden kennen ze waarden en kenmerken toe aan jouw organisatie. Het is dan ook zaak om enkel positieve associaties te creëren. Zo zorg je niet alleen voor een sterk merk, maar ook voor een stabiel merk.
 

Jouw merk als totaalbeleving

Aan de hand van jouw positionering zorgen we voor een geschikte huisstijl en visuele identiteit. Hiervoor kijken we naar de typografie, het kleurgebruik, de vorm- en beeldtaal en de tone-of-voice, volledig gericht op jouw organisatie. Dit doen we op basis van een aantal designprincipes die we benoemen. Wil je een formele of informele uitstraling? Is jouw organisatie betrokken bij de Nederlandse maatschappij of juist gericht op de wereldmarkt?
 

Projecten 

Benieuwd naar projecten waarbij Branding is toegepast?
Bekijk bijvoorbeeld: Charlie & GoodsInkassier of VFM Facility Experts