Online zichtbaar zijn

Met jouw huidige merkpositionering of de positionering die wij samen met jou ontwikkelen, gaan we aan de slag. We kijken wat er nodig is om jou online zichtbaar te maken en hoe we daar invulling aan geven. Dit kan een website, webshop of applicatie zijn, maar ook het gebruik van social media. In het geval van webdesign creëren we vanuit de gebruikerservaring, het UX.

Van idee naar succesvol concept

Vanuit het UX concept werken we richting een visueel design voor jouw website, webshop of applicatie. Iedere pagina heeft hierbij een doel, maar ligt de nadruk op informeren, inspireren of activeren? Samen met jou kijken we naar de juiste invulling om het beoogde resultaat te bereiken.
 

Mobile first

In het designproces gaan we in eerste instantie uit van het kleinste scherm (smartphone), waarna we opschalen naarmate het scherm groter wordt. Met behulp van deze manier van werken creëren we een responsive design, waarmee de essentiële content te allen tijde goed getoond wordt. Daarnaast zorgt een responsive design ervoor dat jij jouw doelgroep op ieder moment van de dag kunt bereiken.
 

Projecten 

Benieuwd welke klanten wij online zichtbaar hebben gemaakt?
Bekijk bijvoorbeeld: Universiteit voor Humanistiek, Diabetes Groeimodel of Fiets & Fitness XXL