Hundred Shoes

Hundred Shoes biedt een collectie handgemaakte schoenen uit een klein plaatsje vlakbij Florence.

Hundred Shoes

Het schoenenmerk Hundred 100 beschikt over een collectie van veel klassieke stijlen met een eigentijdse touch. Van suède boots voor mannen tot meer klassieke wedge sandalen voor vrouwen. Door de eigentijdse touch zijn de schoenen keer op keer te combineren met vrijwel iedere outfit.

Er ontbrak echter nog een podium voor de schoenen. Een webshop die zowel het merk als haar producten eer aandoet. Gericht op usability, is deze webshop vormgegeven en voorzien van een overzichtelijke opbouw, een lookbook met sfeerbeelden en een one page checkout. Kortom, een webshop waar zelfs de schoenen trots op zouden zijn.

Case overview

Voor wie?

Hundred Shoes

Vind ze online

www.hundred-shoes.com

Services

Webshop

Desktop versie

Telling the story

Fotografie neemt de bezoeker mee in het verhaal van Hundred Shoes, waardoor men al snel een connectie krijgt met het merk. Vervolgens biedt een overzichtelijke opbouw van de webshop een fijne shopervaring met snel inzicht in de beschikbaarheid van schoenen.

Desktop versie
desktop-hundred-1.jpg

Mobiele versie

Shop waar je wilt

De webshop is volledig afgestemd op ieder device. Zowel op het gebied van design als gebruiksgemak beleef je de webshop te allen tijde optimaal.

Mobiele versie
mobile-hundred-2.jpg
mobile-hundred-1.jpg

Fotografie

Passende plaatjes

De schoenen van Hundred Shoes zijn het middelpunt van de webshop. Kwalitatieve, sprekende foto's zijn dan ook onmisbaar. Exclusieve materialen en het vakmanschap springen van het beeldscherm.

Fotografie
fotoshoot-3.jpg
fotoshoot-5.jpg
fotoshoot-2.jpg