Visuele identiteit

De visuele identiteit van jouw bedrijf bestaat uit veel meer dan alleen een logo. Een duidelijke visuele identiteit laat namelijk zien wie je bent, wat je doet en hoe datgene jou onderscheidt van anderen. Naast een logo draait het dus ook om kleurgebruik, vorm- en beeldtaal, typografie en de juiste middelen.

ijzer_schets.png

Het ontstaan van een sterke huisstijl

Wat jouw bedrijf uitstraalt is van groot belang voor het succes van jouw werklust. Je wilt namelijk dat een klant zich met jou kan identificeren. Om die reden zijn jouw missie, visie en kernwaarden het beginpunt voor jouw huisstijl, maar brengen vooral persoonlijk contact en jouw verhaal net dat beetje extra. Het zijn de kleine details die een wereld van verschil maken voor een huisstijl.
 

Onderscheidend en herkenbaar

Aan de hand van jouw unieke verhaal ontwikkelen we een visuele identiteit, die zowel onderscheidend als herkenbaar is. Heb je al een huisstijl? Dan kijken we ook naar de bestaande elementen en nemen we deze mee in het designproces. Voor een effectieve implementatie laten we de nieuwe huisstijl vervolgens ook graag tot leven komen op jouw website, in jouw app en jouw uitingen.
 

Projecten 

Benieuwd naar visuele identiteiten van onze hand?
Bekijk bijvoorbeeld: IJzer Advocaten, Inkassier of Brightlighters